sobota 17. januára 2009

6 vecí, čo chalanov priťahujú


1. tvár. ( mala by si mať peknú pleť, bez vyrážok)

2.pekný úsmev(nie každý dostal krásny úsmev ako dar od matky prírody. ak ho máš, tak ho využi. Nešker sa však priveľa, ani sa nerehoc ako "zmyslovzbavená," pretože by to mohlo chalanov odradiť. Chalani chcú baby dobíjať, preto ak vidíš, že sa na teba nejaký chalan zameriava, drž si od neho menší odstup, no vždy sa pekne usmej, prípadne žmurkni jedným okom ;-))

3.samozrejme zadok, nohy a postavu( nemá každý takú postavu akú by chcel. Ak si myslíš, že si tučná alebo príliš veľká, či prinízka, skús upozorniť na niečo iné. Napríklad na oči, ústa, či humor a dokáš, že to, že máš nejké nedostatky v postave, si nevšímaš a vieš na seba upútať niečím iným)

4.správanie(Si dievča a mala by si sa správať ako dievča. Chalanov priťahujú dievčatá, ktoré sa vedia správať a niesú šialené. samozrejme, že každému chalanovi sa páči iný typ dievčaťa, no nemyslím si, že by sa niekomu páčilo také dievča, ktoré sa nevie správať, na všetkom sa smeje, dokonca aj na tom, čo smiešne nieje. Takže správaj sa ako dievča)

5.Nechty, ruky(NEOBHRÝZAJ SI NECHTY!!! obhrýzené nechty niesú vôbec pekné. Ak máš tento hnusný zlozvyk, skús s tým prestať. jednoducho si nalakuj nechty jemným lakom a nechaj si ich narásť tesne nad pokožku. Pilníkuj si ich jemne a uvidíš, že s nimi budeš aj ty nadmieru spokojná.

6.vlasy( snaž sa mať krásne vlasy. Na dĺžke nezáleží- maj takú dĺžku vlasov, aká sa ti hodí a aká sa ti páči. Vlasy- koruna krásy závisý aj od toho, čo ješ. Takže jedz veľa vitamínov v zelenine a ovocí a uvidíš ten rozdiel.

1 komentár:

  1. Cawte,mám 12 a chcem zbalit takého chalana. Sprejuje a skateboarduje. Spolu kecáme, video hovor na facebooku 1x.... Moj brat je jeho naj kamoš. Ale nikdo nemá jeho Tel :(
    Ale vraj sa na mna trochu vypytuje :D
    PLS píšte niake cool rady ! Pa

    OdpovedaťOdstrániť